Vernieuwingen op Oerrock

In de eerstvolgende Oerrock editie zijn er een aantal vernieuwingen terug te vinden op het terrein.


Extra toiletruimte

Zo is er extra toiletruimte, de toiletten bevonden zich de voorgaande jaren op één plek. Dit jaar vindt er een upgrade plaats en zullen er toiletten te vinden zijn op twee plekken, namelijk op beide kanten van het festivalterrein.


Bar hoofdpodium

Daarnaast is de bar voor het hoofdpodium met een kwartslag gedraaid, dit lijkt misschien een kleine aanpassing maar heeft toch een aantal voordelen. Een van deze voordelen is dat er meer mensen aan de bar kunnen staan en tegelijkertijd naar een optreden op het hoofdpodium kunnen kijken!


Nieuw hoofdpodium

Daarbij is het hoofdpodium (Algra podium) ook vernieuwd. Dit jaar is het podium hoger waardoor je vanaf een afstand ook beter zicht hebt op de optredens.


Glasvezelverbinding

Rondom het gehele Oerrock terrein is er een glasvezelverbinding aangelegd. Zo kan de bezoeker tijdens Oerrock nog sneller op de hoogte gehouden worden door middel van updates via de sociale media kanalen.


Nieuwe telecommast

Als laatste, maar niet het minst belangrijke, komt er een nieuwe telecommast op het terrein te staan. Deze mast zorgt voor een betere mobiele verbinding. Dus mocht je je vrienden kwijt zijn geraakt tijdens het bier halen, dan kun je ze goed bereiken!

Bekijk ook

4 maart 2022

Tickets Play-Offs finale 2 april

Zaterdag 2 april is de finale van de Play-Offs van Oerrock! Kom je ook naar MFC De Wier in Ureterp?
Toegang: € 5,- (voor het eerst toegang inderdaad.. Dit in verband met het maximum aantal van 500 bezoekers)
1 2 3 15