Tickets voor de Oerrock Play-Offs finale verkrijgbaar vanaf 11 maart 12:00 uur

Vernieuwingen op Oerrock

In de eerstvolgende Oerrock editie zijn er een aantal vernieuwingen terug te vinden op het terrein.


Extra toiletruimte

Zo is er extra toiletruimte, de toiletten bevonden zich de voorgaande jaren op één plek. Dit jaar vindt er een upgrade plaats en zullen er toiletten te vinden zijn op twee plekken, namelijk op beide kanten van het festivalterrein.


Bar hoofdpodium

Daarnaast is de bar voor het hoofdpodium met een kwartslag gedraaid, dit lijkt misschien een kleine aanpassing maar heeft toch een aantal voordelen. Een van deze voordelen is dat er meer mensen aan de bar kunnen staan en tegelijkertijd naar een optreden op het hoofdpodium kunnen kijken!


Nieuw hoofdpodium

Daarbij is het hoofdpodium (Algra podium) ook vernieuwd. Dit jaar is het podium hoger waardoor je vanaf een afstand ook beter zicht hebt op de optredens.


Glasvezelverbinding

Rondom het gehele Oerrock terrein is er een glasvezelverbinding aangelegd. Zo kan de bezoeker tijdens Oerrock nog sneller op de hoogte gehouden worden door middel van updates via de sociale media kanalen.


Nieuwe telecommast

Als laatste, maar niet het minst belangrijke, komt er een nieuwe telecommast op het terrein te staan. Deze mast zorgt voor een betere mobiele verbinding. Dus mocht je je vrienden kwijt zijn geraakt tijdens het bier halen, dan kun je ze goed bereiken!

Bekijk ook

7 januari 2023

Oerrock 2023 uitverkocht!

Oerrock 2023 uitverkocht! We hopen dat je nog een kaartje hebt kunnen bemachtigen. Dit belooft een fantastische Oerrock editie te worden. Wij hebben er zin in!

#niksisonmogelijk #oerrock

13 maart 2022

Losse ticket nodig voor Oerrock vrijdag

Oerrock breekt met een traditie. De toegang tot de vrijdagavond is in tegenstelling tot andere jaren niet gratis. De keus om entree te heffen is gemaakt om er zeker van te zijn de publieke belangstelling adequaat en veilig op te kunnen vangen. De beslissing is genomen in overleg met de gemeente Opsterland.

 

“Oerrock is na Corona het eerste grote festival in Friesland. Wij verwachten daarom een enorme belangstelling. We kunnen en willen uit het oogpunt van veiligheid niet het risico lopen dat er zich rond het terrein duizenden mensen verzamelen die niet naar binnen kunnen. Daarom kiezen we dit jaar voor kaartverkoop. Op is op. Alleen met een kaartje kom je binnen”, licht voorzitter Sietze Boonstra van Oerrock toe.

 

Een kaartje voor de vrijdagavond kost €10,-. “Een meer dan redelijke prijs voor een mooie line-up die garant staat een heerlijk avondje uit”, aldus bestuurslid Jorryt Taekema. De kaartverkoop van de vrijdag start op donderdag 17 maart om 12.00 uur. Toegangsbewijzen zijn uitsluitend digitaal verkrijgbaar.

1 2 3 17