Tickets kwijt? hier vind je ze terug

Het Oerrock festival nadert en wat hebben we er een zin in, toch kan het soms stressvol zijn als je je festival tickets niet meer terug kan vinden. Gelukkig zijn er verschillende manieren om ze terug te vinden.


Tickets terugvinden via je bestelnummer

Onze ticketpartner Eventree heeft een handig formulier gemaakt om je ticket mee terug te vinden.

Vul hier jouw bestelnummer in


Waar vind ik mijn bestelnummer?
Het bestelnummer kun je vinden op jouw rekeningafschrift of in jouw bankapp. Bij de gegevens van de bestelling staan de volgende gegevens: EV270921f6f0ce. (zie voorbeeld in het screenshot.) Dit is jouw bestelnummer en dit nummer kun je invoeren in het vak hierboven. Indien het bestelnummer correct is dan kun je het e-ticket direct downloaden.


Kan ik de ticket(code) op mijn telefoon opslaan?

Jazeker, na het afrekenen zie je de mogelijkheid om de ticket toe te voegen aan jouw passbook. Je krijgt dan een QR code te zien welke je dient in te scannen met de Passbook app om deze toe te voegen. Bij de entree van het evenement kan je dan gewoon de code laten zien.

Tickets delen met vrienden?


Het ticketbestand is 1 PDF met al je tickets. Wil je deze delen met vrienden? Dan kun je dit doen via een screenshot op je mobiele telefoon. Zorg ervoor dat de QR code scherp en goed te zien is.

Ook kun je de PDF opknippen, opslaan en delen met vrienden. Dit kun je doen met een PDF programma zoals Acrobat reader. Hieronder kun je de stappen vinden.

  1. Open het PDF-bestand in Acrobat.
  2. Kies “Pagina's indelen” > “Splitsen”. Geef aan hoe je het bestand wilt splitsen in een of meer bestanden. Een naam geven en opslaan: Klik op “Uitvoeropties” om te bepalen waar je het bestand opslaat, welke naam het krijgt en hoe het wordt gesplitst.
  3. Je PDF splitsen: Klik op “OK” en klik vervolgens op “Splitsen” om de bewerking te voltooien. Je kunt aanvullende PDF-tools gebruiken voor het extraheren of verwijderen van pagina's.
  4. Sla het op als een nieuw bestand: Voer een naam in voor je nieuwe PDF-bestand en klik op de knop “Opslaan”. Dat is alles.

Neem contact op met het support team van Eventree

Kun je ze nog niet vinden of heb je een andere vraag over je tickets? Het support team van Eventree staat voor je klaar. Je kunt Eventree tijdens kantooruren bereiken op tel.no. 085-1304594 en/of via de mail [email protected]

Of stel je vraag direct via dit formulier.