OerdropRun

Dit jaar lekker fit op het Oerrock festival? 

Na een succesvolle eerste editie OERdroprun in 2019 zijn we nog enthousiaster geworden en  zitten we alweer vol nieuwe ideeën voor de 2de editie op 25 mei 2022 ! 


Ook dit jaar mogen we tijdens de OERdroprun weer supergave Oerrock prijzen uitreiken aan de winnaars in de groepen mannen/vrouwen in 4 leeftijdscategorieën. 


Vertrek eerste bus naar de startlocatie zal om 18.30 uur zijn. 

Voor de kinderen organiseren we dit jaar opnieuw in samenwerking met het CIOS te Heerenveen een kidsrun op de voetbalvelden van VV Oerterp. Aanvang 13.00 uur.


Nieuw dit jaar!
De OERdrop ouder en kind run. Dit belooft een gezellige en spannende run te worden die gezamenlijk door ouder en kind (zwemdiploma verplicht) afgelegd kan worden. Winst in deze run kan ook nog een mooie duit voor een sportvereniging binnen Ureterp, Frieschepalen, Wijnjewoude, Bakkeveen of Siegerswoude opleveren. Aanvang 15.30 uur.


Waarom tijdens het Oerrock festival?

Wij Evelien Lap en Andrea Jongstra zijn jaarlijks op het Oerrock festival te vinden. We houden wel van een biertje, maar willen ook graag fit zijn. Tijdens het lopen van een andere run fantaseerden we samen hoe een run er in ons eigen dorp uit moest komen te zien. Het idee was geboren en nadat we deze fantasie gedeeld hadden met Sietze Boonstra (voorzitter Oerrock) konden wij deze fantasie waarmaken.   

Wil je op de hoogte blijven houdt dan onze website in de gaten of volg ons via Facebook

Inschrijven