Tickets voor de Oerrock Play-Offs finale verkrijgbaar vanaf 11 maart 12:00 uur

Kidsparty met DJ Taco en Hippe Gasten

Oerrock is een feest voor iedereen, dus zeker ook voor de jeugd. Op vrijdag is er daarom een speciale kidsparty voor kinderen in de leeftijd van nul tot twaalf jaar met optredens van DJ Taco en de Hippe Gasten. ,,Voor de jeugd een leuke manier om met Oerrock kennis te maken, “vertelt bestuurslid Jorryt Taekema. 

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Daarom houdt Oerrock in de programmering al jaren rekening met de toekomstige festivalgangers. Voor de jongste jeugd start aan het eind van de vrijdagmiddag de Oerrock kidsparty. Kinderen hoeven niet te betalen en een ouder of begeleider mag gratis mee naar binnen.

Het feestterrein gaat om 17.30 uur open. De kidsparty gaat om zes uur van start met een spetterend optreden van DJ Taco. Vervolgens is het de beurt aan Hippe Gasten. Deze band toert al ruim vijftien jaar en heeft een repertoire dat afgestemd is op kinderen. Kids én ouders kunnen niet stilzitten, want Hippe gasten staat erom bekend dat het publiek volop bij de show betrokken wordt.

De kids kunnen niet alleen genieten van mooie muziek en prachtige optredens, voor de eerste vijfhonderd kinderen ligt er bovendien een leuke verrassing te wachten. Met lege handen naar huis is er dus niet bij. De kidsparty eindigt om acht uur ’s avonds. Een tip voor de ouders of begeleiders, rond die tijd begint het avondprogramma, dus houdt er rekening mee dat het flink druk kan zijn op het feestterrein aan de Skieppeleane.