Juryteam 1ste voorronde Oerrock Playoffs 23/24

De jury voor de eerste voorronde is er helemaal klaar voor. Vanavond maken ze de eerste winnaar bekend die daarmee gelijk doorstroomt naar de finale op 31 maart. Het wachten voor de bands is voorbij! Kom vanavond om 21:30 uur naar café it Alde Ste in Ureterp en ontdek welke band de felbegeerde kans heeft verdiend om te schitteren op het podium van Oerrock. 


Maak hieronder alvast kennis met de juryleden:

Styn Idsardi
Actie! Is mijn levensmotto. Vanaf mijn 7e ben ik als drumster begonnen bij een korps. 7 jaar geleden heb ik met een vriendin de all female band Las Bandidas opgericht. We rocken nu al inmiddels meer dan 7 jaar de tent op z’n kop met de mooie jaren ‘70 muziek! Ik vind het altijd een feestje om hiernaast ook jurylid te mogen zijn bij het geweldige Oerrock evenement. Let’s rock! Styn is al jaren een vast jurylid.

Ronald van der Werf
Conservatorium geschoolde gitarist en gitaardocent met een gehoorstoornis waar je blij mee kunt zijn. Niets ontgaat hem. Ook Ronald is al jaren vast jurylid bij de Play-Offs.

Iroon Knipping (juryvoorzitter)
Is al meer dan 30 jaar actief in de muziek - en jawel geboren in de Haagse Beatstad - voornamelijk als bassist in allerlei bands, meest rock of blues, en nu dus de laatste paar jaren ook actief in Fryslânse muziekscene!. Naast muzikant al weer ’n tijdje actief betrokken bij de jurering van de Oerrock Play-Offs.