Dit zijn de bands voor ronde 3 play-offs

De muzikale strijd van de Oerrock Play-Offs wordt a.s. zaterdag 14 januari doorgezet in Leeuwarden. Ook bij deze voorronde zijn weer 3 unieke bands geselecteerd die kans maken op een plek in de finale. De uiteindelijke winnaar zal opgenomen worden in de lineup van Oerrock Festival 2023.

Locatie: Cafe Scooters, Leeuwarden
Datum: Zaterdag 14 januari
Aanvang: 21:30 uur

Jury: Marieke Homan, Eric Leenes, Pieter Bakker en juryvoorzitter Iroon Knipping


Dit zijn de bands van ronde 1:

Coverband DICE

Coverband Dice is een band bestaande uit vijf enthousiaste muzikanten, met verschillende muzikale achtergronden en muzikaal talent. Op het podium zetten de leden van Dice een divers repertoire aan covers neer, uiteenlopend van muziek uit de 60’s, 70’s en 80’s tot aan hedendaagse meezingers. Inmiddels heeft Coverband Dice dit repertoire al op een groot aantal optreden mogen laten horen. Op tentfeesten, trouwfeesten en op verjaardagen. Tijdens al deze optredens is de doelstelling van Dice om hun enthousiasme over te dragen naar het publiek en ervoor te zorgen dat dit een geweldige avond beleeft met goede muziek en entertainment.


Drums - Zeb

Bassist - Ruwan

Gitaar\zang - Gertjan

Gitaar/toetsen/saxofoon/zang - Jurjen

Leadzang - Marissa

Facebook pagina

friends with benefits

Friends with Benefits is ontstaan als gelegenheidsband en heeft binnen zeer korte tijd een reputatie opgebouwd als een solide live band en een garantie voor een groot feest. De onderlinge klik van de bandleden in de gekozen muziek zorgt voor een avond vol classic (meezing)rock van de Golden Earring tot Queen. Friends with Benefits is overal te vinden, van besloten feesten tot kroegoptredens en festivals. Hoogtepunten waren tot nu toe de optredens in het Cambuurstadion, Koningsdag en op Natupop Festival in Zeewolde. Rauwe zang, snerpende gitaren, pompende bas, virtuoze toetsen en beukende drums tezamen met engelachtige samenzang is een gegarandeerd recept voor feest!

De band bestaat uit:

Jan Grau – zang en dans

Julian Dijkstra – gitaar en zang

Haico Postma – basgitaar en zang

Paul Bergman – toetsen, trekzak en zang Bas Hut – drums en zang

Hillstone

Hillstone bestaat uit 6 muzikanten die samen een ongelooflijke energie geven, enthousiast zijn in de max met een interactie waar je niet omheen kunt! Wanneer hun verrassende rockcover-repertoire je om de oren vliegt, is stilstaan geen optie meer! Rock till you drop!

Leadzang/slaggitaar: Marcus

Bassist: Bart

Sologitarist: Bram

Drums: Nick

Backingvocals: Angelique en Dorothe