Van Dik Hout

10 mei - Vr
19:00
BUKO podium

Van Dik Hout heeft door de jaren heen een onuitwisbare stempel gedrukt op de Nederlandse muziekscene met hun krachtige rockgeluid en doorleefde teksten. Sinds hun debuut in 1994 hebben ze een rijke catalogus opgebouwd vol tijdloze hits, waaronder "Stil in Mij" en "Alles of Niets."

Met hun karakteristieke mix van rock en Nederlandstalige teksten heeft Van Dik Hout een speciale plek veroverd in de harten van muziekliefhebbers. Hun oprechte en emotionele benadering van muziek raakt een breed publiek en zorgt ervoor dat hun nummers nog steeds worden meegezongen, zelfs na al die jaren.

Van Dik Hout staat bekend om hun energieke live-optredens en het vermogen om het publiek vanaf het eerste akkoord mee te slepen. De bandleden, met hun jarenlange ervaring, weten als geen ander hoe ze een festival kunnen laten bruisen van enthousiasme.

Mis het niet wanneer Van Dik Hout het spits afbijt op de vrijdagavond van het Oerrock Festival 2024. Bereid je voor op een krachtige start van de avond met de tijdloze klanken van deze Nederlandse rockiconen. Het belooft een onvergetelijke opening te worden!

Volg jij de socials al?