The Killers - The Fillers

11 mei - Za
19:00
BUKO podium

The Fillers zijn 's werelds eerste en beste eerbetoon aan The Killers. Opgericht eind 2006 in het kleine en geweldige plaatsje Bury St. Edmunds in het Verenigd Koninkrijk, waar The Killers hun eerste succes hadden. Nadat ze met The Killers zelf in nauwe kringen hebben samengewerkt, hebben ze een ongeëvenaard geluid, een look en feel van het Vegas Quartet veroverd bij het uitvoeren van tracks als Hot Fuss, Sam's Town, Sawdust, Day & Age, Battleborn en Wonderful Wonderful.

 

Door The Killers zelf geprezen zijnde , hebben The Fillers een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Van alle verschillende volledig functionerende keyboardstandaards die Brandon Flowers gebruikt om dezelfde instrumenten te gebruiken, inclusief Vintage Fender Star Casters, op maat gebouwde Hiwatt versterkers, Craviotto drums en Nord keyboards, de band heeft de authentieke Killers look en geluid.

De band speelde voor podia en festivals over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, Mexico, de Dominicaanse Republiek, Nederland, de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein, Italië, Spanje en de Kanaaleilanden.