Racoon

9 mei - Do
20:30
Algra beheer podium

Racoon, de Nederlandse poprockband, heeft sinds hun oprichting in 1997 een solide plaats veroverd in de harten van muziekliefhebbers. De band staat bekend om akoestische en poëtische nummers.

Met hits als "Love You More" en "Oceaan" heeft Racoon zich gevestigd als een van de meest succesvolle Nederlandse bands. Hun muziek kenmerkt zich door een perfecte mix van gevoelige teksten en meeslepende melodieën, waardoor luisteraars zich gemakkelijk kunnen identificeren met de emotionele lading van hun nummers.

Racoon heeft niet alleen nationaal, maar ook internationaal erkenning gekregen voor hun indrukwekkende discografie en live-optredens. Hun doorleefde en oprechte benadering van muziek heeft hen een loyale fanbase opgeleverd, en ze blijven een prominente kracht in de Nederlandse muziekscene.

Naast hun muzikale succes heeft Racoon ook samengewerkt met verschillende artiesten en hebben ze prijzen gewonnen, waaronder Edisons en 3FM Awards. Met hun tijdloze en herkenbare geluid blijft Racoon een van de meest geliefde en invloedrijke bands in Nederland, en hun muzikale reis lijkt nog lang niet voorbij.

Met hun laatste hit ‘Nickel for Goodbye’ bewijzen ze zich nogmaals (nu al meer dan 6 miljoen keer gestreamd), daarbij staat er een nieuw album in de startblokken die in 2024 zal verschijnen (datum nog niet bekend). 

Volg jij de socials al?