Oerrock 2023 - 18, 19 en 20 mei - Hemelvaartweekend

Paul Elstak

26 mei - Do
23:00
Infrawatch podium

Ging jij in de nineties ook uit je dak op Paul Elstak’s superhit ‘Rainbow in the Sky’? Dan heeft Oerrock een verassing voor je!

 

In 1992 richtte Paul Elstak zijn eigen label Rotterdam Records op, (onder Mid-Town records). In 1995 bracht hij hier zijn eerste Paul Elstak single uit met detitel 'Life Is Like A Dance'.Na deze plaat volgden er nog een aantal commerciële nummers, 'Luv U More', 'Don't Leave Me Alone', 'The Promised Land', ‘Rave On’en natuurlijk 'Rainbow In The Sky', welke het meest succesvolle was. Al deze singles bereikten de Nederlandse Top 40 in de jaren 90. Inmiddels is dit label opgeheven.

 

Vanaf 2001 wilde Paul Elstak zich voornamelijk nog op Hardcore richten en begon een nieuw Hardcore label, genaamd Offensive Records. Tot op heden brengt Paul nog steeds Hardcore uit op dit label met zijn eigen unieke stijl.

 

Vanwege de revival van Happy Hardcore en de vele 90ties feesten waar Paul Elstak voor gevraagd werd, is hij zich naast Hardcore, weer actief bezig gaan houden met HappyHardcore. Hij heeft een druk schema en draait ieder weekend op Hardcore, 90ties en Freestyle feesten. Zijn fans zijn overal in Europa en zelfs in Australië, USA en Japan is er een trouwe fan base.Op 8 november 2010 komt de door hem geproduceerde titelsong van de film New Kids Turbo uit. 26 maart 2011 won hij een Rembrandt Award voor beste titelsong met dit nummer en op 12 mei 2011 kreeg hij een gouden plaat uitgereikt.

 

In 2017 scoort Paul Elstak wederom twee grote hits. Samen met rapper Je Broer en producer Dr Phunk produceert hij ‘Kind Van De Duivel’ en ‘Engeltje’. Dit blijkt een onverwachts succes bij het grote publiek. 'Kind Van De Duivel' scoort triple Platina in Nederland en Goud in België. De opvolger Engeltje, blijft niet achter en scoort dubbel Platina. In 2019 volgde het 25-jarig jubileum met een uitverkochte show in het Gelredome

Volg jij de socials al?