De Oerrock Play-OffsDe Oerrock Play-Offs. In drie voorrondes spelen drie bands om een plek in de finale van de Oerrock Play-Offs, waar de drie winnaars van de voorrondes + de winnaar van de wildcard de muzikale strijd
aangaan voor een plek op het Oerrock Festival.


Aanmelden voor de Oerrock Play-Offs


Hieronder vind je alle informatie omtrent de Oerrock Play-Offs.

DE WINNAAR VAN DE FINALE
PLAY-OFFS WINT:

• Een optreden op het Oerrock Festival of Tribute avond (1e keuze);

• Een videoclip die wordt opgenomen tijdens het Oerrock Festival van een nummer naar eigen keuze. (zie voorbeeld onderaan deze pagina);

• Een financiële vergoeding van € 600,–.

DE NUMMER 2 WINT

• De uiteindelijke nummer twee staat ook op Oerrock Festival of Tribute avond (tweede keuze);
• Een financiële vergoeding van € 400,–.

OVERIGE 2 FINALISTEN
PLAY-OFFS FINALE

• De overige twee finalisten ontvangen van Oerrock een onkostenvergoeding van € 200,–.
 

Alle deelnemende bands van de Oerrock Play-Offs krijgen standaard een onkostenvergoeding voor de voorrondes van € 100,-.


Accommodatie consumpties, en podium

Er wordt gezorgd voor een kleedruimte die gezamenlijk door alle bands wordt gebruikt. De grootte hiervan is afhankelijk van de locatie. Tijdens de voorrondes worden een aantal consumptiebonnen beschikbaar gesteld waarmee in de zaal te drinken kan worden gehaald.

Bij de finale zal in de kleedruimte een goed gevulde koelkast aanwezig zijn. Bij de finale wordt, een warme maaltijd aangeboden (ongeveer om 19:00 uur).

De bands dienen hun eigen backline mee te nemen. FOH, PA (zaalmix) en podiummixer en drumstel (exclusief bekkens) worden verzorgd door Oerrock. Het gebruik van de podiummixer is afhankelijk van de grootte van de locatie. Zowel de zaal- als podiummixer zijn volstrekt onafhankelijk. Uit het oogpunt van een eerlijke competitie is het dan ook niet de bedoeling dat dit door de bands zelf wordt geregeld.

GEEF JE BAND OP VOOR DE OERROCK PLAY-OFFS!

Aanmelding en selectie
Aanmelden doe je door middel van een e-mail te sturen naar: 
[email protected] T.a.v. Cor Boonstra.

Indien mogelijk kan je een demo, bijvoorbeeld als MP3, toevoegen of verwijs je naar een eventuele site waar nummers opstaan. Geef ook even een (mobiel) telefoonnummer door waarop jullie bereikbaar zijn. Als jouw cover of tribute band wordt uitgekozen laat de muziek-commissie je zo snel mogelijk weten of jullie band wordt uitgenodigd voor de Play-Offs. Indien de 9 beschikbare plaatsen al bezet zijn wordt je aanmelding gearchiveerd en maak je eventueel kans op deelname in aan de volgende editie van de Play-Offs.

Aanmeldformulier

Aanmeldingen Oerrock Play-Offs