Tickets voor de Oerrock Play-Offs finale verkrijgbaar vanaf 11 maart 12:00 uur

Ticketinformatie GUTS

Nog maar een paar dagen en dan gaan we samen feesten aan de Skieppeleane te Ureterp. We hebben er zin in en delen hierbij de laatste ticket informatie!

TICKETS SCANNEN

  • Je tickets staan in je account. Het makkelijkste is om je tickets te bekijken via https://guts.events/tickets of onze app (Android en iOs). Via de app kan je de tickets bekijken, gebruiken, delen met vrienden en je tickets verkopen als je verhinderd bent.
  • GUTS tickets zijn beveiligd tegen ongewenste doorverkoop en fraude. Om te controleren dat jij de juiste eigenaar van de tickets bent, is er een actieve internetverbinding nodig. Wanneer je bang bent dat je geen verbinding hebt op de locatie, download je thuis al de app, en open je daar je ticket met internet. Bij aankomst op de locatie (binnen 90 minuten) kan je de app openen en je ticket laten zien. Je hoeft niet al deze tijd je scherm open te laten staan op de app. Je kan gerust je telefoon voor iets anders gebruiken of het scherm sluiten.
  • Een screenshot van je QR-code laten zien heeft geen zin, deze kunnen niet gescand worden. Alleen originele QR-codes zijn geldig. Je kunt je tickets dus niet downloaden of printen.
  • Bij GUTS ontvang je 1 barcode voor al je tickets. Ook als je bijvoorbeeld 4 tickets hebt besteld zie je maar 1 QR-code. Dit zorgt ervoor dat we bij de toegangscontrole maar 1 keer hoeven te scannen om jullie allemaal toegang te geven. Als je gezelschap nog niet compleet is, zullen we een deel van je bestelling inchecken. De QR code blijft werken, net zolang totdat al je tickets zijn ingecheckt!
    Op deze manier houden we de rijen zo kort mogelijk.


TICKETS DELEN
Bij GUTS ontvang je 1 barcode voor al je tickets. Het makkelijkste is dus om als groep in 1 keer naar binnen te gaan. Zo kunnen we jullie snel toegang geven en houden we de rijen lekker kort.
Lukt het niet om samen naar binnen te gaan? Dan kan je de ander toegang geven door de tickets te delen. Je kunt in de app een linkje vinden om je tickets met vrienden te delen. Lees hier hoe het werkt.

OPENINGSTIJDEN
Het terrein gaat open op de volgende data en tijden:
Donderdag 26 mei: 15:00 uur;
Vrijdag 27 mei: 17.30 uur;
Zaterdag 28 mei: 16.30 uur;

Met een Passepartout ticket heb je donderdag en zaterdag toegang. Voor vrijdag heb je een apart ticket nodig.

BEREIKBAARHEID
Het Oerrock festival wordt gehouden aan de Skieppeleane te Ureterp, nabij Drachten (Friesland). Wanneer je het dorp nadert, wordt met borden aangegeven hoe je bij het Oerrock Festival terrein komt. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen. 

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze website: https://oerrock.nl/oerrock-line-up-2022/

We kijken er naar uit je te verwelkomen! 

Tickets delen via een link

Heb je tickets voor jezelf en jouw vrienden gekocht, dan kan je deze met elkaar delen in een groep. Zo kan iedereen uit de groep ook zelf aan de deur zijn of haar ticket laten zien en naar binnen.

Tickets delen via link
Als beheerde van de tickets kan je deze delen met jouw groep via een link. Hier leggen we stap voor stap uit hoe dat werkt:

Download de app

• Open de app

• Log in met je mobiele telefoonnummer en de SMS code die je ontvangt. Let op: Je moet inloggen met hetzelfde nummer die je hebt gebruikt om de tickets voor het evenement mee aan te schaffen. • Dit telefoonnummer kan je terugvinden in je bevestigingsmail.

• Open de tickets door erop te klikken

• Klik onderin op de tekst 'Nodig een vriend uit'

• Als je de eerste keer deelt, krijg je een korte uitleg hoe het werkt. 

• Je krijgt nu een persoonlijke link die je via whatsapp / e-mail of een andere manier kan delen met de persoon die de tickets krijgt. Als deze persoon de link opent, komt hij/zij op een scherm waarin staat dat jij de tickets met hem/haar wil delen en of hij/zij akkoord gaat.


Let op:

Wanneer je tickets deelt met anderen, krijgen zij exact dezelfde rechten over deze tickets. Zij kunnen deze tickets nu ook onafhankelijk gebruiken, maar dus ook te koop zetten. Deel de tickets echt alleen met mensen die je kent en vertrouwt.