Oerrock 2023 - 18, 19 en 20 mei - Hemelvaartweekend

Ticket informatie Oerrock 2022


We begrijpen het helemaal als je ook weer even moet zoeken. Had je überhaupt tickets gekocht voor Oerrock en zo ja, waar had je die ook alweer gelaten. 🙂 Hieronder lees je alle informatie omtrent jouw ticket.

Ticket automatisch omgezet!

Samen met onze ticketpartner GUTS zijn alle verkochte tickets omgezet naar een geldige ticket voor Oerrock 2022. Hier hoef je zelf helemaal niks voor te doen je gekochte ticket wordt automatisch omgezet. Lekker makkelijk!

Het makkelijkste is om je tickets te bekijken via de app van GUTS. Hier kan je de tickets bekijken, gebruiken, delen met vrienden en je tickets verkopen als je er toch niet heen kunt. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Let op: De tickets zijn enkel zichtbaar als je inlogt met het telefoonnummer dat je hebt gebruikt om de tickets te kopen. Deze vind je terug in je bevestigingsmail.

Heb je betaald en kan je geen tickets vinden? Neem dan contact op met het support team van GUTS.

Hoe deel ik mijn tickets met vrienden?

Je kunt via onze app jouw gekochte tickets delen. Dit is meteen mogelijk nadat je de tickets hebt gekocht! Je hoeft dus niet te wachten tot Oerrock.

Let op: de vriend die je uitnodigt krijgt dezelfde rechten als jij. Jullie kunnen dus ook allebei de tickets inzien, beheren en verkopen. Deel tickets alleen met mensen die je vertrouwt.

Bekijk ook

17 maart 2022

Oerrock 2022 uitverkocht!

Oerrock 2022 uitverkocht! We hopen dat je nog een kaartje hebt kunnen bemachtigen. Dit beloofd een fantastische Oerrock editie te worden. Wij hebben er zin in!

Tickets voor de Play-Offs finale (2 april) zijn hier nog verkrijgbaar
#niksisonmogelijk #oerrock

1 2 3 12