Tickets voor de Oerrock Play-Offs finale verkrijgbaar vanaf 11 maart 12:00 uur

Ticket informatie Oerrock 2022


We begrijpen het helemaal als je ook weer even moet zoeken. Had je überhaupt tickets gekocht voor Oerrock en zo ja, waar had je die ook alweer gelaten. 🙂 Hieronder lees je alle informatie omtrent jouw ticket.

Ticket automatisch omgezet!

Samen met onze ticketpartner GUTS zijn alle verkochte tickets omgezet naar een geldige ticket voor Oerrock 2022. Hier hoef je zelf helemaal niks voor te doen je gekochte ticket wordt automatisch omgezet. Lekker makkelijk!

Het makkelijkste is om je tickets te bekijken via de app van GUTS. Hier kan je de tickets bekijken, gebruiken, delen met vrienden en je tickets verkopen als je er toch niet heen kunt. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Let op: De tickets zijn enkel zichtbaar als je inlogt met het telefoonnummer dat je hebt gebruikt om de tickets te kopen. Deze vind je terug in je bevestigingsmail.

Heb je betaald en kan je geen tickets vinden? Neem dan contact op met het support team van GUTS.

Hoe deel ik mijn tickets met vrienden?

Je kunt via onze app jouw gekochte tickets delen. Dit is meteen mogelijk nadat je de tickets hebt gekocht! Je hoeft dus niet te wachten tot Oerrock.

Let op: de vriend die je uitnodigt krijgt dezelfde rechten als jij. Jullie kunnen dus ook allebei de tickets inzien, beheren en verkopen. Deel tickets alleen met mensen die je vertrouwt.

Bekijk ook

13 maart 2022

Losse ticket nodig voor Oerrock vrijdag

Oerrock breekt met een traditie. De toegang tot de vrijdagavond is in tegenstelling tot andere jaren niet gratis. De keus om entree te heffen is gemaakt om er zeker van te zijn de publieke belangstelling adequaat en veilig op te kunnen vangen. De beslissing is genomen in overleg met de gemeente Opsterland.

 

“Oerrock is na Corona het eerste grote festival in Friesland. Wij verwachten daarom een enorme belangstelling. We kunnen en willen uit het oogpunt van veiligheid niet het risico lopen dat er zich rond het terrein duizenden mensen verzamelen die niet naar binnen kunnen. Daarom kiezen we dit jaar voor kaartverkoop. Op is op. Alleen met een kaartje kom je binnen”, licht voorzitter Sietze Boonstra van Oerrock toe.

 

Een kaartje voor de vrijdagavond kost €10,-. “Een meer dan redelijke prijs voor een mooie line-up die garant staat een heerlijk avondje uit”, aldus bestuurslid Jorryt Taekema. De kaartverkoop van de vrijdag start op donderdag 17 maart om 12.00 uur. Toegangsbewijzen zijn uitsluitend digitaal verkrijgbaar.

1 2 3 17