Oerrock 2023 - 18, 19 en 20 mei - Hemelvaartweekend

Wolfmother

26 mei - Do
20:00
Gebr. Algra podium

Met veel trots presenteert de Oerrock organisatie voor het eerst in zijn 21-jarig bestaan een internationale top act uit Australië.

 

In 2005 schudde de Australische band Wolfmother de muziekwereld wakker met een verpletterend zelfgetiteld debuutalbum. Aangevoerd door de charismatische frontman Andrew Stockdale serveert Wolfmother een stevige portie sixties en seventies georiënteerde rock, geïnspireerd op bands als Black Sabbath, Pink Floyd en Led Zeppelin.

 

De band maakte een onuitwisbare indruk op festivals als Coachella, Lollapalooza, Zwarte Cross,en stond samen op het podium met rock iconen als Aerosmith en AC/DC. Het laatste Wolfmother-album ‘Victorious’ stamt uit 2016 en werd opgenomen in de Henson Studios metdubbel Grammy Award winnend producer Brendan O’Brien (Pearl Jam, Soundgarden, BruceSpringsteen). Kenners noemen ‘Victorious’ het beste album tot nu toe.

 

Volgens Oerrock is Ureterp wel toe aan een uur lang zweten, springen en luchtgitaarspelen en mag Wolfmother echt niet ontbreken op jouw festival dag!

Volg jij de socials al?