Martijn Fischer (André Hazes)

20 mei - Za
23:00
BUKO podium

Martijn Fischer tribute to André Hazes

Martijn Fischer is een Nederlandse acteur en zanger die onder andere bekend staat om zijn verschillende vertolkingen van André Hazes.  

In 2012 kruipt Martijn voor het eerst in de rol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’ (2012). Hierna zullen nog vele vertolkingen volgen. Hij treedt o.a. op tijdens de kroning op het museumplein en verkoopt twee edities in de Ziggo Dome uit met ‘Holland Zingt Hazes’. Voor zijn rol in de musical mag hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award in ontvangst nemen.

In 2015 draait de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waarin Martijn de hoofdrol speelt naast Hadewych Minis, in bioscopen in België en Nederland. Vanaf dat moment heeft Martijn zich al ruimschoots gevestigd als dé vertolking van André Hazes. In 2016 tourt Martijn samen met zijn liveband voor het eerst langs een groot aantal poppodia in Nederland met de hits van Hazes. De tour is een daverend succes, waarbij de band speelt voor een groot aantal uitverkochte zalen! Ook krijgt Martijn dit jaar de hoofdrol als Jezus in het populaire ‘The Passion’ in Amersfoort; het muzikale paasevenement over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus.

Martijn Fischer is inmiddels een graag geziene gast op de festivals en feesten. De afgelopen jaren wist hij jong en oud luidkeels mee te laten meezingen op festivals zoals Paaspop, Zwarte Cross, Parkpop, en nog veel meer. De hits van Hazes zijn tijdloos en dat blijkt op ieder evenement waar hij optreedt des te meer!

Volg jij de socials al?