Katy Ellis (Taylor Swift)

20 mei - Za
21:00
BUKO podium

Katy Ellis tribute to Taylor Swift 

Katy Ellis, het meisje achter dit alles. Katy heeft altijd als professionele zangeres gewerkt en heeft meer dan tien jaar in het vak gezeten. Met haar opleiding aan de Italia Conti Academy in Londen en haar ervaring in het optreden over de hele wereld, kun je echt niet onderschatten hoe sterk ze is in presteren.

'Ik ben een absolute perfectionist en ik zal er altijd voor zorgen dat elk aspect van de show zo goed mogelijk is van: kostuums, licht, dansers tot de muziek. Aandacht voor detail is de sleutel tot succes en mijn Moto is ... Als je iets gaat doen, doe het dan goed of helemaal niet. Ik ben zo'n grote fan van Taylor Swift en ik wil deze show recht doen en Taylor brengen naar degenen die haar misschien nooit live te zien krijgen of een Taylor-show willen ervaren.

'Me voordoen als zo'n sterk vrouwelijk icoon als Taylor Swift is echt een droom die uitkomt en ik werk er hard aan om ervoor te zorgen dat het Taylor Swift zoveel mogelijk complimenteert. Ik wil dat het publiek het gevoel heeft dat ze bij een echte Taylor Swift Show zijn.

Volg jij de socials al?