Oerrock 2023 - 18, 19 en 20 mei - Hemelvaartweekend

Katy Elis (Katy Perry)

28 mei - Za
21:00
Infrawatch podium

Katy’s energieke en kleurrijke eerbetoon aan de pop superster KATY PERRY laat je gegarandeerd genieten en dansen op de hits die Katy Ellis je laat horen. De show is gemaakt , geproduceerd met trots, professionaliteit en het hoogste niveau van aandacht voor zelfs de kleinste details.

 

Katy Ellis is al zangeres voor meer dan een decennium, de ervaring en kennis die ze hierdoor kreeg gebruikt ze om een topshow neer te zetten , vocaal en met een entertainment waarde van zeer hoge kwaliteit, net zoals haar voorbeeld Katy Perry.

 

Katy Ellis lijkt niet alleen op Katy Perry, maar ze heeft de zelfde maniertjes en energie op het podium als Katy Perry. Haar kleding is speciaal gemaakt in Californië. Sommige van de kledingstukken zijn perfecte replica’s van het origineel. Elke keer als Katy van kleding wisselt krijgt je de muziek te horen van de periode waarin Katy Perry deze kleding droeg. Van Candy Land, Cupcakes loving girl tot de Dark Horse Prismatic tijd.

 

Deze Katy Perry tribute act zal de Oerrock bezoeker ervaren als de onbetwist beste vertolking van Katy Perry in de tribute wereld.

Volg jij de socials al?