Oerrock 2023 - 18, 19 en 20 mei - Hemelvaartweekend

Jick Munro and the Amazing Laserbeams

28 mei - Za
18:00
Sonnema podium

Jick Munro and the Amazing Laserbeams is een zevenkoppige band uit het zuiden van Nederland met een unieke cross-over stijl die elementen van bluegrass, country, folk, blues en Americana bevat. De mannen staan bekend om hun vocale harmonieën en amusement. Waar zij optreden, is feest!

 

De band werd eind 2011 gevormd door vier leraren in opleiding. In de loop der tijd hebben Mandolin Tommy, Django Pully en Yannick the Kickzichaan dit muzikale gezelschap toegevoegd. Jick Munroand the Amazing Laserbeams heeft intussen het podium gedeeld met verschillende nationale en internationale acts zoals PokeyLafarge & the South City Three,Typhoon,The Dustbowl Revival, John Coffey, Orgelvreten en The Kik. Afgelopen jaar speelde Jick Munro o.a. op Pinkpop, in ParadisoAmsterdam, op het Bevrijdingsfestival Roermond en Heerlen,en op Altersonic Noorderslag.

 

Op 2 april 2016 vindt de release van hun debuutalbum ‘The Ark’plaats. Het album bevat een variëteit aan nummers en weerspiegelt de diversiteit van de bandleden.

 

Deze editie zal Jick Munro and the Amazing Laserbeams spelen tijdens de traditionele BBQ voorafgaand aan de Oerrock tribute avond.

Volg jij de socials al?