Oerrock 2023 - 18, 19 en 20 mei - Hemelvaartweekend

Groove Department

27 mei - Vr
22:45
Sonnema podium

Groove Department is de meest energieke en spetterende Top-100 coverband van Nederland! Een vriendengroep van negen muzikanten die door binnen-en buitenland tourt en te gekke shows neerzet. Met daverend enthousiasme brengt de band funky versies van recente hits en de classics van weleer. Het is onmogelijk om stil te blijven staan, want één ding is zeker: You’ve got to groove with Groove Department!

 

We go way back! In 2007 stak Groove Department de koppen bij elkaar om een nieuwe band te vormen. Het doel: knallende liveshows met veel energie en interactie. Gewapend met een flinke dosis enthousiasme werd er in no-time een repertoire uit de grond gestampt. Al snel ontwikkelt ‘GD’ zich tot coversensatie van formaat met shows die staan als een huis.

 

Sinds de oprichting hebben ze al vele successen behaald. Zo werden Paradiso en poppodium 013 plat gespeeld en deelden ze het podium met onder andere Guus Meeuwis, Bløf, Miss Montreal, O’G3NE en Kensington. De liveshows zijn een uitgekiende mix van populaire hits van nu en de classics van toen. De spetterende blazerssectie zorgt voor een unieke, funky sound.

Volg jij de socials al?