Oerrock 2023 - 18, 19 en 20 mei - Hemelvaartweekend

Bad Medicine (Bon Jovi)

28 mei - Za
20:00
Gebr. Algra podium

Deze fantastische Bon Jovi Tribute band met bijna 20 jaar tourervaring is één van de beste acts op het tributecircuit van vandaag. Deze 5 ervaren rockers brengen dezelfde energie, enthousiasme en ‘New Jersey-attitude’ op het podium als Bon Jovi. Ze brengen een eerbetoon aan de roots van deze fantastische band. De band heeft de afgelopen jaren hun show verder kunnen perfectioneren en is nog sterker dan ooit tevoren.

 

Zanger Josh kan met zijn vocaal bereik net als Jon de hoogste noten uit zijn keel kan laten schitteren. En met Danilo's ongelooflijke gelijkenis met Richie Sambora krijgen we laaiende gitaarsolo’s die alle noten perfect weten te weerspiegelen. Zo krijg je een frontlinie die alleen door Jon en Richie zelf kan worden geëvenaard. Ondersteuning van deze geweldige frontlijn zijn de solide ritmesectie met Dave op keyboards, Salvo op bas en Steve op drums.

 

De grootste hits zoals Runaway, Wanted Dead Or Alive, Living On A Prayer en Keep the Faith passeren op dynamische wijze de revue. Technisch zeer verzorgd met een zanger die vaak niet van de originele te onderscheiden is.

Volg jij de socials al?