Liptease Big Band

Zoet en zuiver, maar ook pittig als een oogappeltje. Stoer, stug en geolied als een V8 Blok. Het hadden de woorden van de Oerrock organisatie zelf kunnen zijn.

De niet te evenaren live performance die de suikerspinnen en vetkuiven van Liptease Big Band weten neer te zetten, is bekend bij velen. Mede bekend van het televisieprogramma Holland’s Got Talent heeft Liptease laten zien dat door een mix van “gewone” analoge instrumenten de livemuziek van Liptease Big Band puur en uitdagend is.

Al jaren werkt de band naar het niveau waarop ze nu zitten. Een mix van een ongezonde basis grootheidswaanzin van een 80’s metalband en de subtiliteit van triangle speler zorgt voor een spontane en oprechte club toonzetters! Met een band als Liptease Big Band haalt Oerrock niet alleen muzikale klanken in huis maar zorgt het ook voor een goede sfeer, een overcomplete show en het oogrockt de hoogste noot op je hoornvlies!

Afstoffen die dansschoenen, stomen die jurk, verplaatsen die afspraak, een keer een ander avondje plezier met je vrienden, want Liptease Big Band komt het Oerrock podium bestormen.